Поклон Мирослава Мире Иванковић за родну Јошавку

Сликар Мирослав Миро Иванковић донирао је 10 слика, уље на платну, које је израдио за нову амбуланту Јошавка као његов лични поклон оплемењењу унутрашњег простора амбуланте.

Опширније...

Данас је Свјетски дан бубрега

Главна функција бубрега је излучивање токсичних продуката метаболизма и вишка течности из оргнаизма. Важно је упознавање јавности да су болести бубрега честе и опасне али и излијечиве.

Опширније...

Srećan 8.mart

Kонференцији "Сестринство у заједници"

Директор Дома здравља прим др сци Купрешак Драшко учествовао је на конференцији "Сестринство у заједници" под организацијом Министарства здравља и социјалне заштите Републике Српске и Швајцарске фондације "FAMI" у Добоју 4. и 5. марта 2023. године.

 

Менаџмент хроницних обољења

Данас, 17.2.2023.године у Дому здравља, одрзана је едукација из породицне медицине, на теме: "Менадзмент хроницних обољења", "Тимски рад у породицној медицини" и "Комуникација у здравству" за медицинске техницаре

Опширније...

У Дому здравља Челинац данас лијеп догађај

Радостан дан!!!

У Дому здравља Челинац данас лијеп догађај...

Приликом транспорта труднице из Котор Вароши за УКЦ Бања Лука пород је кренуо у путу те уз помоћ дежурне екипе др Јелене Чоловић гинеколога, др Бранкице Тодоровић спец. породичне медицине и  дежурних сестара успјешно завршен.

Овим путем честитамо родитељима и желимо им много среће,а беби добро здравље!!!

Опширније...