Честитка

Стицање основних знања из хигијенског минимума

Захваљујемо свим субјектима који су указали повјерење нашој установи за стицање основних знања из хигијенског минимума који континуирано обављамо у предвиђеним временским роковима.

Директорица Дома здравља Братунац у радној посјети Дому здравља Челинац

Иванчић др Љиља, некадашњи помоћник министра здравља и социјалне заштите у Влади Републике Српске, у разговору са директорорм нашег Дома здравља прим др сци Купрешак др Драшком. Разматране су теме од заједничке важности, трезорског пословања, оснивање нових организационих служби и других актуелних тема здравствене заштите становништва.

Календар здравља

ЈАНУАР
21.-28. јануар Европска недеља превенције рака грлића материце
31.01. националнои дан борбе против пушења

ФЕБРУАР
4. фебруар Свјетски дан борбе против рака
12. фебруар Свјетски дан сексуалне и репродуктивне свијести
28. фебруар Свјетски дан ријетких болести  

МАРТ
8. март Дан женских права
11. март Свјетски дан бубрега
22. март Свјетски дан вода
24. март Свјетски дан борбе против туберкулозе

Опширније...

Предавање на тему шећерне болести

Дана 16.11. Центар за промоцију здравља и превенцију болести, стања и повреда за 30 ђака ОШ "Милош Дујић" Челинац одржано је предавање на тему шећерне болести, рана превенција у дјечијем добу. Едукативни час одржала је Миљковић др Весна.

Опширније...

Свјетски дан шећерне болести

Поводом свјетског дана шећерне болести фирма "MEDICOM" Бијељина и Удружење грађана за подршку обољелим од дијабетеса у Републици Српској "Плави круг РС" донирали су 2 апарата за мјерење шећера у крви те одржали едукативни час у Сали за састанке Дома здравља.

Опширније...