ЧИКА ЈОВО ПОБЈЕЂУЈЕ КОРОНУ

Наш драги чика Јово Кузмановиц дугогодишњи пацијент на дијализи изасао из КЦ након два негативна теста на Корона вирус опорављен. У нади да ће издражити још 14 дана и дефинитивно побједити ову посаст са 85 година је нас херој за примјер да се вјером и снагом може много шта савладати.

Опширније...

Апел

Овим путем руководство Дома здравља Свети Врачеви Челинац се захваљује на разумијевању пацијентима због новог режима рада због епидемије Коронавирусом.
Посебно похвале за пензионере и пацијенте са хроницним болестима. Апелује се да се и даље слушају препоруке како би заштитили своје здравље и својих најближих али и здравље здравствених радника.Они који су у кућној изолацији имају велику подрску од здравствених професионалаца у смислу савјета и препорука.

Хуманост добрих људи у право вријеме

У недостатку заштитне опреме свака помоћ више него добро дође. Данас је штампарија „DESIGN“ власника Душка Пејаковића донирала стотину заштитних визира Дому здравља „Свети Врачеви“ Челинац.
У данашњој посјети Дому здравља од стране начелника општине и господина Душка Пејаковића, донација је предата директору, а штампарија „DESIGN“ се ставила на располагање Дому здравља и у наредном периоду за сваку врсту помоћи коју могу да пруже. Директор Дома здравља др Драшко Купрешак захвалио је на вриједном поклону и нагласио да Дом здравља и сви запослени улажу максималне напоре како би заштитили здравље свих грађана општине Челинац.

Опширније...

Молба

Молимо све грађане Челинца који су у дане 7.3 и 8.3.2020 године били у Јова Бару Бања Лука да се обавезно јаве хигијенско епидемиолоској служби Дома Здравља Целинац на 051 491-909 или 065 278-255 од 7 до 15 h.
Послије 15 h контактирати број 065 278 255 или 051 551 015 служби хитне помоћи.

Обавјештење

Обавјештавамо грађане да је у служби Хигијенско епидемиолошке службе Дома здравља Челинац у функцији и мобилни телефон  број 065/278-255, на који можете звати.

Обавјештење за родитеље

Поштовани родитељи, због појаве корона вируса у нашем граду, а због смањивања могућности контакта са зараженим особама, молимо Вас да у наредном периоду здраву дјецу због систематских прегледа и вакцинисања не доводите у амбуланту. За сва додатна питања слободно нас контактирајте.