Лабораторија

Унапређени услови за рад лабораторије Дома здравља Челинац. Изграђен пулт за пријем књижица пацијената  и издавање налаза .

Опширније...

Хемофарм - донација

Компанија Хемофарм донирала је за потребе радацентра за КМЕ 40 радних столица и радни сто.

Опширније...

Крка

Средином јуна представник компаније Крка, Ново место донирала је Дому здравља Челинац лаптоп за потребе функционисања Службе хитне помоћи.

Гинекологија

Компанија Алкалоид донирала је канцеларијску опрему за унапређење рада гинеколошког диспанзера.

Опширније...

Иновације на педијатрији

Компанија Алвоген донирала је опрему (ТВ, играчке)  за уљепшавање чекаонице педијатријске службе. На овај начин су створени услови за опуштенији начин кориштења услуга педијатријског диспанзера.

Опширније...

Едукација медицинских техничара

12.06. у Дому здравља у сарадњи са компанијом "Roche" одржана је едукација медицинских техничара на тему "Важност едукације код особа обољелих од дијабетеса мелитуса typ 2 "

Опширније...

Унапређење рада СХП

У склопу унапређења рада СХП започета је едукација радног тима. Предавање обухвата теме организације рада СХП Челинац.

Извршена је анализа стања опреме те је обрађен тематски блок везан за тријажу пацијената и излазак на терен доктора. Значајне теме едукације ће се наставити у јулу мјесецу.

 

Породична медицина

Од 01.06.2015 године уведена је II смјена за породичну медицину која ради од 12:00х до 20:00х.

Пацијенти се примају путем заказивања на број 551/044. Тим пружа здравствену заштиту у матицним просторијама (радним просторијама). Поред тога у просторијама службе хитне помоћи ради: тим, доктор, сестра и возач у времену од 15:00х до 07:00х и пружа услуге из области ургентне медицине. Контакт телефон за СХП је 551-015 или 124.

 

Стара Дубрава

У Старој Дубрави 05.06.2015 године отворена је СТОМАТОЛОШКА АМБУЛАНТА.

На церемонији отварања присутни начелник општине господин Момчило Зељковић, предсједник скупштине Кичић Видосав, одборници скупштине општине Челинац, директори јавних установа.

Опширније...