Дом здравља Челинац прославио Свете врачеве Козму и Дамјана

slobodankaЧелиначки Дом здравља сврстао се у малу, али одабрану групу здравствених установа Републике Српске које послују позитивно.

- Ми смо један од само петнаест Домова здравља у Републици Српској који послују позитивно. У посљедњој години дана наставили смо са добром праксом да колико год је више могуће унапређујемо примарну здравствену заштиту. Унаприједили смо лабораторијску службу па више наши суграђани не морају да иду у Бању Луку да би им се вадила крв и за најзахтјевније анализе.

Опширније...

Нова донација

161116 1

 

Ју апотека "ВАШЕ ЗДРАВЉЕ" донирала је Дому здравља "Свети Врачеви" Челинац инхалатор.

ПЕДИЈАТРИЈСКА СЛУЖБА - информације о организацији рада

041116 1Због одсуства прим. др Михајла Ђурића у периоду од 31.10.2016. године до 10.11.2016. године, услуге педијатријског сервиса пружат ће др Зец Борис, специјалиста педијатрије КЦ Бања Лука у радном времену од 16:00х-21:00х. У том периоду постојаће могућност кориштења лабораторије. За све додатне информације обратите се служби педијатрије на број телефона 051/551-044 локал 105.

Опширније...

ОБАВЈЕШТЕЊЕ!!!

031116Обавјештавамо вас да је у Дом здравља "Свети Врачеви" стигла вакцина за хроничне пацијенте (ваxигрип). Вакцина се дијели у Дому здравља, а биће доступна и у теренским амбулантама за пацијенте хроничаре.

Дом здравља "Свети Врачеви" Челинац набавио нову стоматолошку столицу !

011116 1У Дому здравља Челинац набављена је савремена стоматолошка столица која задовољава потребе стоматолошке заштите.
Дом здравља је финансирао куповину из властитих извора, стоматолошка столица кошта око 20 000 КМ са опремом. Надамо се да ће са овим чином бити побољшан квалитет услуга ове службе!

Опширније...

УРАЂЕН ПРВИ ХОЛТЕР ЕКГ

171016

У Дому здравља "Свети Врачеви" Челинац од 17.10.2016. године уведена је нова услуга из дијагностике срца - холтер ЕКГ за пацијенте са срчаним сметњама.
Преглед се ради у СПЕЦИЈАЛИСТИЧКОЈ АМБУЛАНТИ Дома здравља.

Све додатне информације можете добити на број телефона 051/491-880 !!

Опширније...

ПРЕГЛЕДИ ДОЈКЕ - МАМОГРАФИЈА

171016 2У договору са Домом здравља Бања Лука и службом радиологије договорен је посебан термин за грађанке општине Челинац, да се ради скрининг преглед дојки - мамографија. Прегледи се обављају преко осигурања и бесплатни су. Све додатне информације око заказивања и времена можете добити у тимовима породичне медицине!!

Посјета ЦМЗ-а и корисника ученицима средњих школа

141016Одржан час о важности менталног здравља
У оквиру активности посвећених обиљежавању Свјетског дана менталног здравља представници Центра за ментално здравље Челинац и корисници Удружења „Заједно“ из Бањалуке посјетили су Средњошколски центар Никола Тесла у Котор Варошу и Средњошколски центар Челинац у Челинцу.
Час посвећен менталном здрављу имао је за циљ упознавање ученика са појмовима ментално здравље и поремећаји у менталном здрављу кроз искуства и личне приче корисника.
„Жељели смо да пошаљемо поруку да нико није имун на ментални поремећај и да се у неком тренутку живота свакоме може десити.

Опширније...

Важна информација!!!

131016

Обавјештавамо вас да је стигла МРП вакцина (са 12 мјесеци и при упису у први разред). Молимо родитеље чија дјеца нису вакцинисана из било којих разлога да се одазову у најкраћем року, у педијатријску амбуланту.
Вакцинација почиња од 17.10.2016. године сваким радним даном.

Потребно заказивање на број телефона 051/551-044, локал 105.