Апел

Апелујемо на становништво да приликом доласка у Дом здравља истакну електронску здравствену картицу преко које се врши идентификација пацијента и унос у електронски систем рада.
Електронско пословање доприноси ефикаснијој услузи у здравственом систему Републике Српске.

Са радом почиње лабораторијски техничар

У амбуланти Стара Дубрава са радом почиње лабораторијски техничар понедељком, сриједом и петком од 7 до 13 часова.
Посвећени смо да теренске амбуланте имају што већи сет услуга у складу са законским нормама броја регистрованих пацијената а све у циљу приступачности и ефикасности здравствене заштите.

СТОМАТОЛОГИЈА

Од 21.02.2022. године уводимо рад дежурног стоматолога суботом.
Пацијенти са болним стањима, отоком и другим хитним стањима у стоматологији могу да се обрате дежурној служби хитне помоћи суботом која ће прослиједити позив за дежурног стоматолога по раније направљеном распореду рада дежурних стоматолога. Тражена услуга ће се обавити у договореном временском периоду у складу са позитивном праксом рада стоматолошких амбуланти.

Амбуланта за респираторне тегобе

Обавјештавамо суграђане да усљед смањења посјета пацијената са респираторним тегобама, а по препоруци надлежног министарства, редукујемо рад АРИ амбуланте и то прва смјена од 7 до 15 часова а друга смјена од 17 до 19 часова.

Обавијест

Обавјештавају се сва правна и физичка лица, као и радници Дома здравља да ће се у 13:00 часова у кругу Дома здравља, испред просторија Хитне медицинске помоћи обавити продаја путем директне погодбе возила Дома здравља Шаран.
Сви заинтересовани могу од 13:00 часова могу погледати ауто и потом присуствовати директној продаји возила, а заинересовани понудачи су дужни да у затвореним ковертама доставе понуде комисији, која ће потом извршити отварање коверти и одабрати најбољег понуђача којије доставио највишу цијену за продају возила.
Са најповољнијим понуђачем ће се сачинити Уговор о продаји у којем ће се навести осим купопродајне цијене и временски рок и начин преузимања возила од стране новог власника. Ова обавијест је објављена на Огласној плочи Дома здравља, а осим тога ће се радници Дома здравља обавијестити и путем Viber групе.

Документ

Честитка

АНТИГЕНСКИ ТЕСТ

Додатна дијагностичка процедура за АРИ амбуланту је брзи антигенски тест.
Вршићемо тестирање суспектних случајева по препоруци надлежног љекара те по доспјећу резултата радити по прописаним процедурама.
Цијена тестирања је 10,00КМ.

У току је вакцинација против сезонског грипа

Вакцине по бесплатном моделу у одређеним количинама за одређене дијагнозе.
Вакцине по комерцијалном моделу по цијени од 26,00КМ.
Вакцине можете преузети и добити у тиму породичне медицине.

ВАЖНО ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Од 29.11.2021. године почела је са радом нова Амбуланта за респираторне тегобе. Амбуланта се налази уз улаз у Службу хитне помоћи, прилазни пут са задње стране Дома здравља.
Сви пацијенти са респираторним тегобама могу да се јаве у наведену амбуланту од 7 до 20 часова. Режим рада за контролне прегледе пацијената који имају потврђену Ковид инфекцију у првој смјени од 11 до 13 часова, а у другој смјени од 19 до 20 часова. Комплетна дезинфекција од 13 до 13:20 и од 15 до 15:20 часова.
Број АРИ амбуланте је 051/493-353 , број централе Дома здравља је 051/551-044.
Апелујемо на становништво да се придржава режима рада те да се јавља у наведену амбуланту за све респираторне тегобе.

Опширније...

ИНФОРМАЦИЈА ЗА РЕЦЕПТЕ И УПУТНИЦЕ

Овом приликом обавјештавамо кориснике услуга Дома здравља да Фонд здравственог осигурања Републике Српске уводи нови опреативни систем у све здравствене установе па и у Дом здравља Челинац и да је то разлог гужви које се стварају у последње вријеме због успореног рада.
У циљу рјешавања датог проблема одређен је један тим породичне медицине да ради само административне послове како би смањили чекања.