Обиљежавање Европске недеље превенције рака грлића материце

Од 22. до 28. јануара 2024. године обиљежава се Европска недеља превенције рака грлића материце у циљу боље информисаности и унапређењу ставова о наведеном карциному.

Опширније...

ИЗИС ПУШТЕН У РАД!

Данас у ЈЗУ Дом здравља "Свети Врачеви" Челинац пуштен у рад Интегрисани здравствени информациони систем који је био ван функције од 31.12.2023. због последица хакерског упада.
Након обављених техничко безбједоносних протокола подигнут је систем са свим припадајућим модулима осим лабораторије која је дио екстерног сервиса.Конфигурација,радни процеси,приступ историји медицинских података функционишу у пуном капацитету.

Опширније...

Захваљујући возилу “Газ” возачи Дома здравља могу безбједно доћи до сваке куће пацијената

Захваљујући возилу “Газ” са четири вуче возачи Дома здравља могу безбједно доћи до сваке куће пацијената који морају на дијализу у свим временским условима.

Опширније...

ИЗИС спреман за пуштање у рад

На састанку одржаном у петак 12.01.2024. године Фонду здравственог осигурања Републике Српске на којем је присуствовао и директор Дома здравља Челинац, прим др сци Драшко Купрешак саопштена информација је да је ИЗИС спреман за пуштање у рад  наредне седмице. Прије тога урадиће се додатно тестирања свих модула .Дом здравља Челинац је извршио у петак провјеру свих рачунара како би се припремио  за почетак пуштања система у рад.

Опширније...

У циљу додатног уређења чекаоница Дома здравља набаљен је Тотем

У циљу додатног уређења чекаоница Дома здравља набаљен је Тотем на којем ће се емитовати информације важне за пацијенте и информације везане за очување здравља, у чекаоници гинекологије и хол другог спрата богатији је за кутак за пацијенте гдје пацијенти на креативан начин могу да проведу вријеме у нашој установи. Књиге ће бити дониране од стране менаџмента Дома здравља.

Опширније...

Важно обавјештење

Због немогућности рада у ИЗИСу моле се сви грађани који долазе на преглед у Дом здравља да понесу документ који садржи ЈМБГ за пацијента и налазе специјалиста да би се омогућио бржи рад служби.

Опширније...

Заједничко дружење поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника


Овом приликом директор Дома здравља и начелник општине захвалили су се цијелом тиму на свакодневном раду како би здравствена заштита нашег становништва била још ефикаснија и приступачнија.

Опширније...

Поводом Свјетског дана борбе против „HIV/AIDS-a“ организована је акцију која је обухватала предавање за ученике и подјелу информативних летака

Поводом Свјетског дана борбе против  „HIV/AIDS-a“ Центар за промоцију здравља и превенцију болести Дома здравља Челинац у Средњошколском центру у сарадњи са Црвеним крстом организовао је акцију која је обухватала предавање за ученике и подјелу информативних летака. Присуствовали су и представници општине Челинац, Центра за социјални рад, Одбора за здравље и Средњошколског центра као партнерске иснтитуције.

Опширније...